Starity

TVD: Elena mégsem Damon mellett köt ki?

2017. január 31. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak öt epizód van a Vámpírnaplók utolsó évadából és bár a legtöbben annak örülnének, ha a frissen visszatérő Elena Damon mellett állapodna meg, minden esély megvan arra, hogy végül Stefan mellett köt ki.

hirdetés
TVD: Elena mégsem Damon mellett köt ki?
Fotó: The CW

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy Damon (Ian Somerhalder) és Stefan (Paul Wesley) amellett, hogy megédesítették Elena (Nina Dobrev) életét, tönkre is tették azt. A lány ugyanis miattuk veszítette el a családját, miatta váltak természetfölötti lényekké a barátai és ők állnak annak is a hátterében, hogy végül egy koporsóban fekszik legjobb barátnője, Bonnie (Kat Graham) halálára várva.

Mint kiderült, a népszerű karakter, aki 2015-ben búcsúzott el a stábtól, visszatér az utolsó évadra – igaz, majd csak a március 10-én képernyőre kerülő utolsó, I Was Feeling Epic című epizódban láthatjuk viszont. Kevin Williamson forgatókönyvíró a minap az Instagramon tett közzé egy képet, ami a forgatási szünetben készült róla, Nináról és Paulról, melyen kedvenceink elegáns fekete-fehér ruházatban láthatóak és csak reménykedhetünk abban, hogy egy esküvő és nem egy temetés az alkalom, ami miatt viselik e darabokat.

A fotó azonban igencsak felkavarta az állóvizet a rajongók körében, hiszen ennek tükrében az is meglehet, hogy Elena végül mégsem Damon mellett állapodik meg, hanem visszatalálnak egymáshoz Stefannal, aki köztudottan az első igazi szerelme volt. Ez többek között azért is lehet valószínűbb végkifejlet, mivel Nina és Ian nem igazán ápolnak jó viszonyt egymással. Ennek nyomós oka van, hiszen szakításukat követően a színész exe barátnőjével, Nikki Reeddel szűrte össze a levet, Nina pedig azóta sem lépett túl az áruláson.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek