Starity

Kukkants bele, milyen lesz a Britney Spears életéről szóló film!

2017. február 01. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lifetime csatorna február 18-án tűzi műsorára a pophercegnőről szóló filmet.

hirdetés

Végre elkészült és már nem is kell sokáig várnunk, hogy lássuk a Britney Ever After címre keresztelt alkotást, ami a most 35 éves pophercegnőt állítja középpontjába és mutatja be az életét meglepő részletességgel és őszinteséggel. A filmet látva szemtanúi lehetünk annak, hogyan lett minden idők egyik legsikeresebb előadója a missisippi kisvárosból származó bájos kislányból, de azt is láthatjuk hogyan és miért esett ki az emberek kegyeiből, majd tért oda vissza.

Az alkotásban Natasha Bennett színésznő alakítja a főszereplőt, mellette pedig feltűnik még Clayton Chitty (Kevin Federline), Nathan Keyes (Justin Timberlake), Peter Benson (Larry Rudolph), Nicole Oliver (Lynne Spears) és Markian Tarasiuk (Wade Robinson) is.

Britney Spears semmilyen formában nem fog hozzájárulni a Lifetime életrajzi filmjének elkészüléséhez és az áldását sem adja rá

– nyilatkozta a popsztár sajtóképviselője még augusztusban, ám a csatorna ennek ellenére is véghezvitte tervét. Ez egyébként nem az első és nem is az egyetlen életrajzi alkotása a Lifetime-nak: korábban Whitney Houston történetét is filmre vitték a készítők, jelenleg pedig egy Michael Jacksonról szóló produkción dolgoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek