Starity

Hailey Baldwin szerint senki, még Selena Gomez sem érhet Bella Hadid nyomába

2017. február 01. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hailey megmutatta, milyen egy igazi barát és kiállt régóta ismert barátnője mellett.

hirdetés
Hailey Baldwin szerint senki, még Selena Gomez sem érhet Bella Hadid nyomába
Fotó: Instagram

Hailey Baldwinnak sikerült elérnie, hogy jó néhány szemöldök az egekbe szökjön legújabb tweetjei egyikétől, ugyanis a Twitteren közzétette azt a videót, amit a W magazin készített Bella Hadiddal a modell otthonában. Ám követői figyelmét nem a videó, hanem a mellé kanyarított sorok ragadták meg, melyekkel a szőkeség minden bizonnyal Selena Gomezre utal, aki jelenleg Bella exével, The Weeknddel randevúzik.

Várjunk, bocsi. KI lehetne cukibb Bella Hadidnál? ... a szó szoros értelmében senki

– írta a mikroblogon Hailey, aki mindvégig kolléganője mellett állt, amíg megszenvedte a szakítást és amikor kiderült, kivel lépett tovább a volt barátja.

Selena egyébként nemrég az Instagramon hozta nyilvánosságra, mennyire odavan újdonsült párjáért, ám nem sokkal később eltávolította a lent látható felvételt. A fiatalok jelenleg Európában élvezik jól megérdemelt szabadságukat és egymás társaságát, bár barátaik szerint igyekszenek alacsonyan repülni és mielőtt igazán elmerülnének a szerelem tengerében, szeretnék jól kiismerni a másikat.

Selena nem tagadja, mennyire bejön neki új pasija I Fotó: Instagram / Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek