Starity

Rockmaraton 2017: új nevekkel bővült a repertoár

2017. február 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rockmaraton fesztivál újabb négy külföldi zenekarról rántotta le a leplet tegnap este.

hirdetés
Rockmaraton 2017: új nevekkel bővült a repertoár
Fotó: Facebook

A Rockmaraton Fesztivál szervezői rendszerint délelőtt 11 óra tájékán jelentkeznek új fellépőkkel, ám ez a tegnapi napon másként volt. Ennek ellenére volt, amit már korábban elárultak: a zenei stílusok, amiken belül a fellépők tevékenykednek. Ezek a black metál, a grindcore, a heavy/power metál, valamint a hardcore voltak. A fesztiválozók közössége előszeretettel találgatta, vajon mi lesz a következő négy név, az este folyamán pedig lerántották a leplet a fellépőkről.

Hetek óta nem lehet jegyet kapni a ma esti teltházas Hammerfall koncertre - a banda nyáron visszatér, hogy a Rockmaraton Fesztiválon adjon ráadást a magyar rajongóknak. Az Agnostic Front neve a NY hardcore kapcsán alapvetés, közel 40 éve tolják rendíthetetlenül – alig várjuk, hogy a United Blood vagy a Your Mistake alatt szétkapják a színpadot! A lengyel black metal színtér egyik feltörekvő zenekara a Batushka - elővételben teltházas fővárosi klubkoncertjük után térnek vissza hazánkba. A gore grind cseh mókamesterei nem ismeretlenek a hazai közönség előtt, legutóbbi emlékezetes koncertjük után nem is tudjuk elképzelni, hogy mire számíthatunk idén a Gutalax srácaitól – az biztos, hogy durva lesz! 

– olvasható a fesztivál Facebook-oldalán.

A fellépők bejelentése miatt a fesztivál szervezői meghosszabbították a kedvezményes jegyelővételt, úgyhogy február 5-ig még 13.990 Ft-os áron tudjátok beszerezni a jegyeket a Ticketportal országos hálózatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek