Starity

Lea Michelle elárulta, hogyan segített neki Stevie Nicks elviselni Cory Monteith halálát

2017. február 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő 2013-ban, kábítószer-túladagolás következtében veszítette el szerelmét, akit a Glee – Sztárok leszünk forgatásán ismert meg.

hirdetés

Cory Monteith váratlanul bekövetkezett halála nem csak a filmszakmát, hanem az egész világot sokkolta, de érthető módon senkit nem viselt meg annyira, mint a színészhez legközelebb álló családtagokat és barátnőjét, Lea Michele-t. A színésznőnek sokan segítettek átvészelni a kritikus időszakot, de kétségtelen tény, hogy a mai napig érzkenyen érinti a veszteség. Legutóbbi interjújában elárulta, hogy Stevie Nicks is sokat segített neki.

Van egy csodálatos könyvem, amit Stevie Nicks adott nekem 2013-ban, amikor meghalt a barátom. Ez a gyönyörű kötet az övé [Stevie-é] volt, az évek során teleírta jegyzetekkel és dalszövegekkel, majd a jegyzeteket átírta nekem címezve olyan üzenetekkel, hogy Énekelj tovább! Ne veszítsd el a hited!.

Lea legújabb, még idén megjelenő albumát, a Placest is Cory ihlette, ám egyelőre nem árult el sokat a munkálatokról. Annyi biztos, hogy a Places egy sorozatbeli szleng volt a Glee stábtagjai között, valamint a színész-énekesnő Fleetwood Macet hallgatott, bort fogyasztott és a fent említett könyvet lapozgatta, amikor arra került sor, hogy elnevezze korongját, mely a soron következő második a diszkográfiájában a 2014-ben piacra dobott Louder után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek