Starity

Szereti a luxust! Szédületes összeget tapsol el havonta Johnny Depp

2017. február 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai sztárjának igen drága ízlése van – legalábbis erre gyanakszunk, miután egykori alkalmazottai nyilvánosságra hozták, mennyit költ havi szinten a színész.

hirdetés

Az exfeleségének, Amber Heardnek kifizetett hétmillió dollár (~ kétmilliárd forint) minden bizonnyal nevetséges összegnek tűnik Johnny Depp számára, hiszen ő maga szűk négy hónap alatt költ ennyit. Egykori üzleti menedzserei, Joel és Robert Mandel ugyanis azt állítják, az 53 éves színész havi szinten kétmillió dollárt tapsol el – ebből csak 30 ezret (~ 8.4 millió forint) borra.

Az adatot a pár azután hozta nyilvánosságra, hogy Johnny beperelte az üzleti ügyeit intéző The Management Groupot azt állítva, hogy több tízmillió dollárt bukott miattuk. Mandelék azonban állítják, hogy a színész vádaskodása alaptalan és csak saját magának, illetve fényűző életvitelének köszönhető, ha megcsappant a számlája. Meglátásuk szerint ugyanis Depp nem engedheti meg magának, hogy ilyen nagy lábon éljen – a színész egyelőre nem kommentálta az ügyet.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek