Starity

Keity Drennan hálás a sok támogatásért

2017. február 01. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai modell és szépségkirálynő a hétvégén rendezett Miss Universe döntőjén bekerült a legszebb 13 lány közé. Keity köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt.

hirdetés
Keity Drennan hálás a sok támogatásért
Fotó: Twitter

Keity Drennan, azaz a 2016-os Miss Universe Panama a Miss Universe döntőjén bekerült a legszebb 13 közé. Ez hatalmas siker a panamaiaknak, hiszen 2011-ben volt utoljára Miss Panama a döntőse a Miss Universe-nek. A 2011-es Miss Universen Sheldry Sáez bekerült a legszebb 10 közé.

Keity kifejezte mennyire hálás azoknak akik támogatták őt a verseny során, és tartották benne a lelket. 

Köszönöm Istennek ezt a csodálatos élményt, amiben részem lehetett, örökké emlékezni fogok ezekre az életemben. Hálás vagyok azoknak, akik szurkoltak nekem és támogattak, nélkülük nem értem volna el ilyen szép eredményt. A rengeteg jó kívánság, amiket írtatok nekem, feltöltöttek pozitív energiával, és ezeknek segítségével sikerült túljutnom a nehézségeken.

Keity még most is rengeteg pozitív üzenetet és gratulációt kap, és sokan felfigyeltek rá. A lány reméli, hogy utódja, azaz a 2017-es Miss Panama legalább ennyi szeretetet kap majd, mint ő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek