Starity

Adam Levine csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán

2017. február 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 10-én, egy ünnepélyes ceremónia keretén belül avatják fel a Maroon 5 frontemberének csillagát Hollywoodban.

hirdetés

Adam Levine mögött több, mint húsz éves zenei karrier áll, így rajongói joggal fordultak az illetékesekhez annak reményében, hogy kedvencük egy nap csillagot kap a Hírességek sétányán. A nagy nap hamarosan fel is virrad, ugyanis Ana Martinez producer nyilvánosságra hozta, hogy a zenésznek megítélték a kitüntetést, ezzel pedig ő lesz a 2601. celeb, aki csillagot kap a híres sétányon.

Adam Levine rajongói mindezidáig türelmesen vártak, és állandóan azt kérdezték tőlünk, Mikor? Mikor kap már csillagot?. Most eljött ennek is az ideje, és ezúton szeretnénk meginvitálni Adam rajongóit, hogy csatlakozzanak hozzánk és élvezzék velünk Levine Jaggerhez hasonló mozgását [utalás a Moves Like Jagger című dalra] és hallgassák a hangját

– olvasható a kiadott közleményben.

Az ünnepélyes ceremóniára és a csillag átadására február 10-én, délelőtt 11.30-tól kerül sor, melyet az érdeklődők ezen a linken élőben követhetnek majd.

via Inquisitr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek