Starity

Régi kedvencek térnek vissza a Teen Wolf második felében

2017. február 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak tíz epizód maradt hátra a Teen Wolf hatodik és egyben utolsó évadából. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Régi kedvencek térnek vissza a Teen Wolf második felében
Fotó: MTV

Január 31-én sugározta az MTV a Teen Wolf hatodik évadfelezőjét, ami azt jelenti, hogy ezennel kezdetét vette a téli szünet, ám azt egyelőre nem tudni, mikor tér vissza a képernyőre a széria. Jeff Davis executive producer azonban szolgált némi jó hírrel a rajongók számára, ugyanis lerántotta a leplet néhány izgalmas kulisszatitokról a folytatással kapcsolatban.

Davis a HollywoodLife-nak adott interjújában többek között elárulta, hogy a 6B-ben több régi kedvenc is visszatér majd, valamint bevallotta, hogy bár terveik szerint Scott (Tyler Posey) megmaradt volna szinglinek, úgy döntöttek, hogy a karakter túl jól hozza a romantikus alakot, így társra lel. Megtudhattuk azt is, hogy az édesanyja, Melissa (Melissa Ponzio) és Chris Argent (JR Bourne) között elcsattant csókot sem a pillanat heve ihlette, hanem valódi kapcsolat bimbózik a felek között, de Lydia (Holland Roden) és Stiles (Dylan O'Brien) szerelmi szála is tartogathat meglepetéseket annak ellenére, hogy utóbbit talán utoljára láttuk a sorozatban.

Az egyetlen dolog, amit a 6B-vel kapcsolatban mondhatok, hogy olyan lesz, mint egy kiterjesztett búcsú. Abszolút érezhető, hogy ez az utolsó évad. Nagyon kedves dolog volt az MTV-től, hogy időben tudatták velünk, hogy itt a vége, így össze tudunk hozni egy olyan évadot, ami érezhetően a végről szól és vissza is hozhatunk néhány olyan karaktert, akiket nagyon rég nem láttunk

– magyarázta a producer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek