Starity

Barátság vagy szerelem? Mi van Dove Cameron és Thomas Doherty között?

2017. február 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész közösségi oldalain közzétett tartalmai arra engednek következtetni, hogy közelebbi kapcsolatba került az Utódok második részének forgatása során megismert kolléganőjével.

hirdetés

Közeleg a Valentin-nap, de úgy fest, Dove Cameron és Thomas Doherty életében már most szerelem van a levegőben. A két fiatal ismertsége bár nem nyúlik vissza hosszú múltra, de úgy tűnik, ennyi idő is elég volt nekik ahhoz, hogy a szívükbe zárják egymást és ki tudja, talán egy bimbózó románcnak lehetnek szemtanúi azok, akik követik őket a közösségi oldalakon.

Kapcsolatuk milyensége azért is lett téma a sajtóban, mert Doherty egyre több utalást ejtett el a napokban arra vonatkozóan, hogy Cameronnal barátinál közelebbi viszonyt ápolnak egymással. Első ezt sejtető posztját a Twitteren tette közzé egy, a színésznőről készül fotó keretein belül, melyen pizsamában láthatjuk a szőke szépséget, de készült róluk egy felvétel a fürdőszobában és a metrón is.

Fotó: Twitter / Thomas Dohery (screenshot)
Fotó: Twitter / Thomas Doherty
Fotók: Snapchat / Thomas Doherty

A fentiek fényében sokkal nagyobb jelentősséget tulajdoníthatunk annak az Instagramon megosztott videónak is, mely néhány héttel ezelőtt került fel oda és aminek képkockáin közös szendvicsen osztozik a páros. Az esetleges románc híre nem is lenne meglepő, hiszen mindketten szinglik. (Dove nem sokkal ezelőtt még Ryan McCartan menyasszonya volt, eljegyzésüket októberben bontotta fel.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek