Starity

Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél

2017. február 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazai televíziózás egyik nagy alakja felmondott az állami tévénél. Egyelőre csak annyit mondott, hogy szakmai okok vezettek a váltáshoz.

hirdetés
Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél
Fotó: MTVA

Jó néhány, a köztévénél eltöltött év után Gundel Takács Gábor váratlanul felmondott. Arra hivatkozott, hogy szakmai okokból hozta meg ezt a döntést, de egyelőre senki sem tudja, hogy pontosan mi is állhat a háttérben, az azonban kétségtelen, hogy ő a hazai televíziózás egyik legnépszerűbb, legszerethetőbb és az egyik legfelkészültebb tagja.

A tévés műsorait mindig nagy precizítással vezette, legyen szó A játék határok nélkülről vagy az izgalmas műveltségi vetélkedőről, a Maradj talpon!-ról, de a sportközvetítésekben is nagy szerepet vállalt – a Magyar Labdarúgó-válagatott meccsein nyújtott kommentálásaival maradandót adott a nézőknek.

Ugyan elmúlt 50 éves, de ha munkáról van szó, fiatalokat megszégyenítő alapossággal és elánnal dolgozik. Mindenesetre azt Gundi bevallotta, hogy nem a több pénz érdekében vált csatornát, ő annál egyenesebb ember. Felmondását egyébként 2017. január 16-án nyújtotta be az MTVA-nál - jelenleg felmondását tölti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek