Starity

Ariana Grande babát vár?

2017. február 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt suttogják Hollywoodban, hogy áldott állapotban van a színész-énekesnő.

hirdetés

„Ariana Grande terhes, kitaláljátok, ki az apa? #ArianaGrande” I Fotó: Twitter / Associated Press (screenshot)

Az egyébként igen megbízható forrásnak számító Associated Press február 1-én, a Twitteren híresztelte el, hogy Ariana Grande babát vár, majd nem sokkal később törölte az üzenetet és helyesbítésként a következőket írta ugyanott:

Az @APEntertainment törölte fiókjáról az Ariana Grandéról szóló tweetet annak jogtalan volta miatt. Jelenleg is nyomozunk az ügyben.

A Mac Millerrel randevúzó énekesnő nem kommentálta a pletykákat, de minden valószínűség szerint koholmány volt az állítás és valaki félrevezette az AP-t, hiszen Ariana Dangerous Woman című korongját népszerűsítő fellépéssorozata épp a mai napon veszi kezdetét az Egyesült Államokban és egészen április közepéig úton is lesz. Ezt követően három hét szünetet tart majd, május 8-án pedig Európa felé veszi az irányt, hogy kontinensünkön is bemutassa új dalait, így aligha valószínű, hogy babázni készülne.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek