Starity

Beyoncé várandósságának híre még az énekesnő édesapját is meglepte

2017. február 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 65 éves Mathew Knowles a The Insidernek vallott arról, hogyan értesült arról, hogy ismét nagypapa lesz.

hirdetés

Beyoncé tegnapelőtt, az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Jay-Z-vel ismét szülői örömök elé néznek. A hír hallatán az egész világ felkapta a fejét és rajongói nem győztek gratulálni az ikrekkel várandós énekesnőnek. Mindeközben Bey édesapja teljesen véletlenül értesült családjának bővüléséről.

Sokkolt a dolog. Engedd meg, hogy elmeséljem neked, hogyan értesültem a hírről. Először kaptam egy üzenetet, és nem értettem, miért gratulál nekem az az ember, aki küldte. Aztán jött a következő gratuláció egy diákomtól [a Texas Southern Universityn tanítja a diákokat a szórakoztatóiparról – a szerk.], és tovább erősödött bennem az érzés, hogy mégis miről beszélnek az emberek? Gondoltam, felnézek a világhálóra, hogy megtudjam

– elenevítette fel a történteket Knowles papa, aki úgy véli, nagyon okos stratégiai lépés volt a lánya részéről, hogy titkolta a várandósságát és derült égből villámcsapásként jelentette be, hogy újabb tagokkal bővül a Carter família.

Miután tudomást szereztem a várandósságáról, felhívtam. B – szóltam bele a kagylóba, mire ő: Szia, apu!. Megkérdeztem tőle jól van-e, mert fáradtnak tűnt a hangja, mivel a Grammy-gálán való fellépésére készül. Csodálatos apa-lánya beszélgetést folytattunk, de a részleteket nem árulom el. Abszolút érzi az emberektől felé áradó szeretetet, ebben biztos vagyok.

És mi a helyzet az énekesnő nagylányával, az ötéves Blue Ivyval? Mathew ezt is megosztotta a nyilvánossággal!

Nagyon-nagyon büszke és boldog vagyok Jay és Beyoncé miatt. Blue Ivy már most nagyon izgatott, amiért testvérei születnek. Beyoncéval volt egy klassz beszélgetésünk tegnap, már alig várom, hogy lássam őt. Mondtam is neki, hogy jobban tenné, ha kicsit lelassítana most, hogy állapotos.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek