Starity

Jennifer Lopez szerint jót tesz a nők önbizalmának az öregedés

2017. február 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színész-énekesnő egyáltalán nem fél az öregedéstől, mi több, úgy véli, nem csak neki, hanem úgy általában a nőknek jót tesz a kor.

hirdetés

Míg a legtöbben szomorúan veszik tudomásul a ráncok megjelenését, az ősz hajszálak felbukkanását, addig Jennifer Lopez fittyet hány az öregedésre, mi több, úgy tekint rá, mint az élet velejárójára, aminek egyben önbizalmát is köszönheti.

A húszas éveikben a férfiak nagyon magabiztosak és önteltek, a nők ezzel szemben bizonytalanok. Ez azonban később megváltozik: a kor előrehaladtával a férfiak lesznek bizonytalanok, a nők pedig elkezdik jól érezni magukat a bőrükben, ami még gyönyörűbbé teszi őket

– magyarázta a W magazinnak Jen, és hozzátette: hírnév, siker és csillogás ide vagy oda, annak idején ő sem volt olyan magabiztos, mint most.

A húszas éveimben sosem értékeltem sokra a testemet vagy a külsőmet. Most az a típusú ember vagyok, aki azt mondja: Nézz rám, aztán nézz magadra!. Ne értsd félre, nem öntelt vagy arrogáns módon értem ezt! Olyan módon vagyok képes értékelni önmagamat, ahogy korábban nem, és ez nem a tökéletességről szól! Szeretem a sebeimet.

Fiatalon is gyönyörű volt – látszólag nem fog rajta az idő vasfoga (A kép 1992-ben, 23 éves korában készült)

Emlékszem, régen kétségbe estem amiatt hogy mit mondtak rólam az emberek. Arra gondoltam, Mit fogok most tenni? Ez mind nem igaz!. Később rájöttem, hogy mindenki magasról tesz a pletykákra. Bronxban [itt nőtt fel – a szerk.] senki nem foglalkozik az ilyesmivel. Boldog embernek, jó anyának lenni és jó munkát végezni – ezek azok a dolgok, amik feltöltenek engem.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek