Starity

Camila Cabello Taylor Swifthez fordul a pasiügyeivel

2017. február 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fifth Harmony frissen kivált tagja bármikor fordulhat kolléganőjéhez, ha férfiakról van szó.

hirdetés

A 19 éves Camila Cabello a The Sunnak adott interjújában vallott arról, hogy Taylor Swiftben nagyon jó barátra lelt, akire bármikor számíthat és akivel megoszthatja azokat a dolgokat, amik nyomasztják – pláne, ha az ellenkező nemről van szó.

Taylorral sokat beszélünk a szerelemről, és ha bármikor kérdésem merülne fel a témával kapcsolatban vagy ha olyasvalamiről van szó, ami a férfiakhoz vagy a barátaimhoz fűződő viszonyommal kapcsolatos, mindig fordulhatok hozzá a kérdéseimmel. Nagyon jártas ezekben a dolgokban

– nyilatkozta Camila, akinek jelenleg azonban fontosabb dolga is van a pasizásnál, hiszen szólókarrierjének beindítása tölti ki idejének nagy részét.

Öt évet töltöttem azzal, hogy a Fifth Harmonynak szenteltem magamat és a csapatra koncentráltam, ami csodálatos élmény volt. Nagyon büszke vagyok mindarra, amit a lányokkal közösen értünk el és mindazokra a pillanatokra, amiket megosztottunk egymással. De tudod, mint minden művész, úgy éreztem, eljött az ideje, hogy felfedezzem a saját artisztikus víziómat, így követtem a szívemet és most itt vagyok. A terveim között elsődelegesen az írás szerepel most és nagyon izgatott vagyok, amiért új zenét csinálhatok és megteremthetek egy teljesen új világot.

Cabello azt is elárulta, hogy nincs benne félsz azt illetően, hogy sikeres lesz-e szólóban vagy hogy új dalai elnyerik-e a rajongók tetszését.

Nem hiszem, hogy megmondhatnád, hogy egy dal sikeres lesz-e avagy sem. Talán vannak, akik képesek ezt előre megjósolni, de én a magam részéről maximum annyit mondhatok előre, hogy amennyiben valami különleges számomra és örömömet lelem benne, csak remélem, hogy az emberek is így éreznek majd vele kapcsolatban. Ha valamit szeretek, akkor abban nincs rizikó. Ha nem lesz sikeres, az sem számít, mert legalább elmondhatom, hogy én imádom. Ha pedig sikeres lesz, az nagyon király!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek