Starity

Csoda történt: Újra összeállt a Guns N’ Roses és turnéra indultak világszerte

2017. február 03. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén télen csoda történt a klasszikus rock világában: elásta a csatabárdot Axl Rose, Slash és Duff McKagan.

hirdetés

A banda / Fotó: Facebook

Megtörtént a lehetetlen 2016 decemberében: bejelentette a visszatérését a Guns N’ Roses. Senki nem gondolta volna, hogy még valaha egy színpadra áll Axl Rose, Slash és Duff McKagan, azonban 2017 elhozta sokak kedvenc bandáját.

A turné a Not in This Lifetime elnevezést kapta, s világszerte stadiumokat töltenek meg, holott a jegyek nem olcsók: körülbelül 30 ezer forinttól kezdődnek a hátsóbb szektorokban. Budapestre bár egyelőre nem jelentettek be dátumot, Prágában (július 4) és Bécsben (július 10) fellépnek. A további dátumokért és jegyekért kattints erre a linkre.

Telt ház Los Angelesben / Fotó: Facebook
Senki sem számított már erre: Axl Rose és Slash egy színpadon / Fotó: Facebook

A dallista 25 dalt ölel magába, s természetesen az összes ikonikus slágerük felcsendül, így a Welcome to the Jungle, Civil War, Sweet Child O' Mine, November Rain, Knockin' on Heaven's Door, Don't Cry és a Paradise City is. (A teljes listáért kattints erre a linkre!).

Axl egyébként remek formáját hozta a színpadon a srácokkal együtt: szemmel láthatóan több tíz kilótól szabadult meg, és visszahozta régi megjelenését is – így a kendő, bőrkabát, farmer és ing elengethetetlen kellék a színpadon.

Az eredeti felállásból hiányzik Izzy Stradlin és Steven Adler, s csatlakozott hozzájuk Dizzy Reed, Melissa Reese, Richard Fortus és Frank Ferrer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek