Starity

Súlyos balesetet szenvedett Britney Spears nyolcéves unokahúga

2017. február 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maddie február 5-én (vasárnap) egy vadászati expedíció során szenvedett balesetet – állapota a Spears család elmondása szerint súlyos.

hirdetés

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears minden anya rémálmát éli meg jelenleg, ugyanis nyolcéves lánya – akinek 17 évesen adott életet – súlyos balesetet szenvedett a távolléte alatt, ő pedig jelenleg tehetetlen. Ahogy fent említettük, a nyolcéves Maddie egy expedíción vett részt, melynek során egy Polaris ATV típusú squaddal rótta az utakat, ám a jármű egyszer csak fékezhetetlenné vált, átpördült és belecsúszott egy tóba. A kislány hosszú perceket töltött a víz alatt, mire kimentették, eszméletlen állapotban volt.

A balesetet követően helikopterrel szállították kórházba Maddie-t – jelenleg is ápolásra szorul, állapota súlyos. A részletekkel kapcsolatban nem hajnaldó nyilatkozni a Spears család, csupán annyit kérnek rajongóiktól, hogy imádkozzanak a gyermekért, és tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek