Starity

Lena Dunham kiállt Taylor Swift mellett

2017. február 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csajok sztárja egy élő televíziós műsorban védte meg barátnőjét és annak magánéletbeli csapongásait.

hirdetés

Taylor Swift 2016-ot szabadságon töltötte, ám még így sem maradt messze a rivaldafénytől, ugyanis a világsajtó talált magának csámcsognivalót az énekesnő magánéletbeli változásaiban. Tay ugyanis másfél év után kiadta Calvin Harris útját és Tom Hiddlestonnal kezdett randevúzni, románcuk azonban három hónapnál nem tartott tovább. Követői több ízben is bírálták a szőke szépség csapongásait, ám barátnője, Lena Dunham a minap nyilvánosan is megvédte őt Howard Stern műsorában.

Bár Lena nem tagja Taylor squadjának, ennek ellenére szoros baráti viszonyt ápolnak. A fent említett tévéshow-ban szóvá tette, hogy igazán nincs semmi kivetnivaló az énekesnő magánéletében, ugyanis nem randizik többet, mint a vele egyidősek, csupán a média munkatársai szívesebben veszik őt szájukra szupersztár mivolta miatt. Dunham továbbá rámutatott arra is, mennyire igazságtalan világban élünk: amennyiben egy férfi gyakran cseréli a partnereit, úgy igazi macsónak számít és éljenzik őt, de ha egy nő teszi ugyanezt, ribancnak bélyegzik meg és leszólják, amiért az igazit keresi, de a sokadik férfiban sem találja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek