Starity

Rosie Huntington-Whiteley babát vár?

2017. február 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves brit szupermodellről árulkodó fotók készültek a közelmúltban, melyek arra engednek következtetni, hogy áldott állapotban van.

hirdetés

Jason Statham egy évvel ezelőtt kérte meg Rosie Huntington-Whiteley kezét, ám azóta is nagy a csend a pár körül, nem tudni, mikor készülnek oltár elé állni. Mindazonáltal egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a modell és a színész magasabb szintre kívánják helyezni a kapcsolatukat, ugyanis a Rosie-ról a közelmúltban készült felvételek arról árulkodnak, hogy gyermekáldás elé néznek a szerelmesek.

Rosie év elején az Instagramon megosztott fotója is gyanúval töltötte el a rajongókat, hiszen a szőkeség a felvételen egy túlméretezett poncsót viselt, mintha azzal próbálná leplezni pocakját. Egyik követője meg is kérdezte tőle, hogy várandós-e, ám a hozzászólás perceken belül törlésre került a sztár által.

A lesifotósokat azonban már nem tudta ilyen egyszerűen kicselezni a színésznőként is érvényesülni próbáló szépség, akik a LAX repülőtéren csípték el őt, amint túlméretezett kabátjával próbálta takargatni a hasát, de még így is kivillant a gömbölyödő forma.

Természetesen az is megeshet, hogy Rosie csupán felszedett néhány kilót, hiszen azóta sem reagált a pletykákra, bár nem ritka Hollywoodban, hogy a hölgyek az utolsó pillanatig titokban tartják a küszöbön lévő gyermekáldást. (Gondoljuk csak Megan Foxra vagy Eva Mendesre!)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek