Starity

Szent a béke! Nina Dobrev és Nikki Reed baráti viszonyt ápolnak egymással

2017. február 08. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár évek óta az a hír járja, hogy Nina és Nikki ki nem állhatják egymást, a lányok most bebizonyították, hogy nincs köztük viszály.

hirdetés

Nina Dobrev és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók című sorozat forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba, kapcsolatuk pedig három évig tartott, melynek végére 2013-ban tettek pontot. Ezt követően még hosszú ideig együtt dolgoztak, ami előbbi számára valószínűleg nem volt könnyű feladat, miután exe nem sokkal a szakításukat követően összejött az egyik legközelebbi barátnőjével, Nikki Reeddel. A pár rövidesen házasságot is kötött, ami állítólag már olyan sok volt Dobrev számára érzelmileg, hogy úgy döntött, kilép a neki sikert és ismertséget hozó szériából.

Az azóta eltelt években jóformán másról sem lehetett hallani velük kapcsolatban, hogy milyen nagy az ellentét köztük: Nina a pletykák szerint vissza akarta szerezni Iant, Nikki pedig nem szívesen engedte nekik, hogy egy légtérben legyenek, de mint kiderült, ezeknek a híreszteléseknek a fele sem igaz. A szóbeszéd azonban most ismét felcsapta a fejét, hogy a bolgár származású Dobrev visszatért a Vámpírnaplókba egyetlen rész erejéig, ám a pletykákat ezúttal maguk az érintettek oszlatták el.

Először Nina tett közzé egy hármójukról készült felvételt az Instagramon, melyből megtudhattuk, hogy közösen költött el egy vacsorát az általa csak „Somereed”-nek nevezett párossal, majd Ian és végül Nikki is elejét vették a pusmogásnak és nyilvánosságra hozták: jó viszonyt ápolnak egymással.

Az elmúlt néhány évben úgy gondoltuk, a legjobb módja az alaptalan pletykák eltűrésének, ha csendben fogadjuk őket. Ki akarna reagálni olyan kreált sztorikra, melyek arról szólnak, hogy a barátok hátbatámadták egymást, exeket csaltak meg és stábtagok léptek ki műsorokból, mint amilyen történeteket olyan nyárspolgárok írtak rólunk, mint amilyen a Hollywood Life és munkatársai

– írta posztjában Nikki, majd pár sorral később így folytatta:

Használjuk a mi történetünket példának arra vonatkozóan, milyen fontos megállítanunk a trendet, melynek keretein belül borzalmas szalagcímekkel írunk a nőkről és keserű, dühös, bizonytalan, elkeseredett, gyerekes, viszálykodó, egymást hátba támadó szörnyetegekként festjük le őket.

Már korábban is mondtam, hogy Iannel nem azért szakítottunk, mert valami rossz dolog történt köztünk vagy mert már nem szeretjük egymást. Még most is szeretem őt és a barátságunk továbbra is nagyon szilárd. Ő egy csodálatos ember, én pedig törődök vele. És igen, profik vagyunk, így nincs problémánk azzal, hogy együtt kell dolgoznunk. Már sokkal azelőtt is barátok voltunk, hogy randizni kezdtünk és ez továbbra sem változott

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Dobrev, míg egy másikban ekképp fogalmazott:

Amikor Ian és Nikki esküvőjéről hallottam, azt gondoltam, biztosan gyönyörű volt. Boldognak tűnnek és én is az vagyok, így nem látom be, miért kéne problémának lenni ezzel. A dráma a médiában van, nem köztünk. Természetesen egy tini drámasorozatban szerepelünk, mindenki a drámát keresi. Ha nem lenne dráma, az újságíróknak nem lenne miről írnia.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek