Starity

Jamie Lynn Spears balesetet szenvedett kislánya felébredt a kómából

2017. február 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt a pánik a Spears családban, de úgy tűnik, Maddie végre a gyógyulás útjára lépett.

hirdetés

Hétfőn számoltunk be róla, hogy Britney Spears unokahúga, Jamie Lynn Spears lánya, a nyolcéves Maddie Aldridge vasárnap egy louisianai kirándulás során balesetet szenvedett. A kislány egy Polaris ATV típusú squaddal utazott, amikor a jármű felborult és tóba esett, ahol hosszú perceket töltött a víz alatt.

Mint kiderült, Maddie-nek kora végett egyáltalán nem szabadott volna a járművön utaznia, és egyelőre nem tisztázott, hogyan is került sor a balesetre. Szerencsére a helyszínre kiérkező mentősök még időben kihúzták a tóból a gyereket, és helikopterrel szállították kórházba, ahol az intenzív osztályra került kritikus állapota miatt.

A Spears család nem sokkal ezelőtt nyilvánosságra hozta, hogy Maddie már jobban van: felébredt a kómából és kommunikálni is tud szeretteivel, akik a közösségi oldalakon köszönték meg a rajongóknak, amiért imádkoztak és drukkoltak a gyerek gyógyulásáért.

Köszönjük szépen mindenkinek az imákat! Maddie napról napra jobban van. Nagyon szépen köszönjük

– írta Maddie mostohaapja, Jamie Watson az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek