Starity

Rita Ora arca felismerhetetlenül megváltozott! Csak nem kés alá feküdt az énekesnő?

2017. február 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Topmodell leszek! új műsorvezetőjét február 2-án, A sötét ötven árnyalata című film Los Angeles-i premierjén fotózták le új ábrázatával.

hirdetés

Rita 2015 februárjában a Vanity Fair Oscar-partiján...

Az énekesnő a fent említett film férfi főszereplőjének testvérét alakítja a népszerű franchise-ban, így nem volt kérdés, részt vesz-e a második rész premierjén, ám rajongóit nem alakítása, hanem a külseje lepte meg legjobban. A 26 éves szőkeség arca ugyanis szemernyit sem hasonlított arra a pofira, amit megszoktunk tőle, így joggal merült fel a kérdés, hogy vajon kés alá feküdt-e.

A változás még legelkötelezettebb rajongóit is megdöbbentette, akik nem győzték szóvá tenni, mennyire más most Rita, mint akár egy hónappal korábban.

@RitaOra mit tettél az arcoddal..? Rosszul sikerült az orrplasztika..; Imádom Rita Orát, de mi a frászt csinált az arcával? Egyáltalán nem hasonlít önmagára; Rita Ora új arcot vett magának – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek az énekesnő legújabb Twitter-fotójához, ő azonban egyelőre nem reagált a rosszmájú pletykákra.

...és Rita most, 2017 februárjában, A sötét ötven árnyalata premierjén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek