Starity

Bella Thorne elárulta, miért marad jóban az exeivel a szakítás után

2017. február 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatal kora ellenére a színésznő már számtalan szeretőt elfogyasztott, de egyvalamire mindig odafigyel: hogy barátokként váljanak el és képesek legyenek fenntartani a jó viszonyt.

hirdetés

Gregg Sulkin, Tyler Posey, Charlie Puth – csak néhány név, akikkel Bella Thorne kapcsolatba került az utóbbi időszakban. A Famous in Love sztárja még mindig keresi az igazit, de ha valakiben mégsem találja meg, nem dobja el magától az illetőt, hanem igyekszik kialakítani vele egyfajta baráti viszonyt. Hogy miért? Mert reménykedik abban, hogy a másoknál felejtett cuccai így visszatalálnak hozzá.

Ha jobban belegondolunk, ez okos döntés részéről, hiszen egy szakítás után két dolgot tehet az ember: vagy veszni hagyja a holmijait vagy összeszedi a bátorságát, felhívja az exét és megkéri, hogy juttassa őket vissza. Bella ez utóbbi módszer híve, már csak azért is, mert erősen kötődik minden cuccához, így nem szívesen mondana le egy-egy kedvelt ruhadarabról csak azért, mert olyasvalaki otthonában felejtette őket, akit valaha szeretett, de már képtelen együtt lenni vele...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek