Starity

Jó hírrel szolgált Michael Bublé! Daganatos kisfia jól viseli a kemoterápiát

2017. február 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hároméves Noah-nál nem sokkal születésnapja után diagnosztizálták a májdaganatot.

hirdetés

Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato novemberben hozták nyilvánosságra, hogy nagyobbik csemetéjük, a hároméves Noah daganatos beteg, így felfüggesztik minden szakmai tevékenységüket, hogy a gyerek gyógyulására koncentrálhassanak és vele lehessenek a négy hónapot felölelő terápia során. A Grammy-díjas énekes nemrég a Facebookon tette közzé azt a közleményt, melyben tudatta követőivel, hogy gyerkőce jól viseli a kezelést és az orvosok is derűlátóak a jövőt illetően.

Nagyon hálásak vagyunk, amiért beszámolhatunk róla, hogy Noah jól reagált a kezelésre, és az orvosok nagyon optimisták a mi kisfiunk jövőjét illetően. Noah mindvégig nagyon bátor volt, mi pedig továbbra is erre inspiráljuk őt. Köszönettel tartozunk Istennek, amiért erőt adott nekünk és szavakba nem önthető módon hálásak vagyunk Noah orvosainak és ápolóinak. Szeretnénk köszönetet mondani annak a több ezer embernek, akik imádkoztak Noah-ért és jobbulást kívántak neki. Ennek az utazásnak a folytatásában nagyon sokat jelent nekünk a támogatásotok és szeretetetek

– írta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek