Starity

Az Amaranthe énekese elhagyja az együttest

2017. február 09. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly értesültünk arról, hogy az énekes visszavonul, ám azt senki sem sejtette, hogy valójában mi a terve.

hirdetés
Az Amaranthe énekese elhagyja az együttest
Fotó: Facebook / Jake. E

2016 októberében került a lemezboltok polcaira az Amaranthe legújabb stúdióalbuma, amely a Maximalism elnevezést kapta. A csapat nem sokkal a turné megkezdése után, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az énekes, Jake E. visszavonulását tervezi. A hír szinte az összes rajongót sokkolta, ám mindenki abba a hitbe ringatta magát, hogy kedvence hamarosan visszatér a jól megszokott kerékvágásba, és újfennt vele kiegészülve folytatódik majd a lemez népszerűsítése. Tegnap azonban kiderült, hogy a rajongók hiába reménykedtek: Jake nyolc év és négy album után kilép az Amaranthe-ból. 

Nyolc év és négy album után, úgy döntöttem, hogy elhagyom az Amaranthe-ot. Büszke vagyok a bandára, és mindarra, amit együtt értünk el.  Az Amaranthe-rajongók rendkívül csodálatosak, és az évek alatt sok mindent kaptam tőlük, amiért nagyon hálás vagyok. Azt akarom, hogy tudjátok, hogy mindenkinek köszönöm a támogatást, amiben részem volt. Köszönöm ezeket a csodás éveket, és remélem, hogy hamarosan újra talákozunk! Hamarosan jó hírek érkeznek!

– írta hivatalos Facebook-oldalán a vokalista, kinek bejelentése újabb hidegzuhanyként hatott a rajongókra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek