Starity

Shailene Woodley nem tér vissza A beavatott folytatásában

2017. február 10. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban járta körbe a világsajtót a hír, miszerint az utolsó Beavatott-filmet már nem a filmvásznon, hanem a TV képernyőjén lehet majd megtekinteni. Ennek hátterében az áll, hogy a legutóbbi rész a stúdió és a rajongók nagy sajnálatára nem hozott elég bevételt ahhoz, hogy megkezdhessék az utolsó film forgatásait.

hirdetés
Shailene Woodley nem tér vissza A beavatott folytatásában
Fotó: Lionsgate

Az utóbbi években több olyan könyvadaptáció is moziba került, amelynek utolsó részét a stúdió kettébontotta a nagyobb bevételszerzés érdekében – ilyenek voltak a Harry Potter-, Az éhezők viadala-, valamint az Alkonyat-filmek is. A Lionsgate ezek példájára A beavatott esetében is igy szeretett volna eljárni, azonban olyan kevés bevételt hozott a legutóbb mozikba került rész, A hűséges, hogy nem tudták megkezdeni az utolsó film forgatását.

Annak érdekében azonban, hogy a rajongók mégse maradjanak befejezés nélkül, a stúdió a tévében tervezte lezárni Veronica Roth trilógiájának történetét. Sokáig nem lehetett tudni a színészek sorsát ezzel kapcsolatban, mivel szerződésük csak mozifilmekre szól, nem pedig tévéfilmekre vagy sorozatokra. Elsőként Shailene Woodley erősítette meg kilépését a HBO új minisorozatának, a Big Little Liesnak a premierjén a Vanity Fair számára. A kérdésre, miszerint van-e esély, arra, hogy az utolsó részben ismét Tris bőrébe bújik, a következő volt a válasza:

Nem, nem fogok szerepelni a tévéshowban.

Bár Shailene már szeptemberben hangoztatta, hogy valószínűleg nem fog visszatérni a befejezésre, ennek megerősítésére csak pár napja került sor. Ugyanez a helyzet a Petert megformáló Miles Tellerrel is, akivel nagy esély van rá, hogy már nem találkozhatunk a tévéfilmben, amely kapcsán Theo James is erősen húzza a száját arra hivatkozva, hogy szerinte a tévéfilm olyan irányba vinné el a történetet, amelynek a színészek már nem lennének részei, bármivé is fejlődne az. Ezek után a rajongók jogosan aggódhatnak az eredeti mozifilmekben szereplő színészek iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek