Starity

Szembement önmagával: Madonna mégis örökbefogadott két gyereket

2017. február 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 58 éves popkirálynő hetekig vetített azzal kapcsolatban, hogy mit tervez.

hirdetés

Január végén járta be a világsajtót először a hír, hogy Madonna további két gyermeket szeretne örökbefogadni a Malawi Köztársaságból már meglévő két saját és két adoptált csemetéje mellé. Miután a sajtó megszellőztette tervét, nyilvánosan cáfolta a pletykákat, de mint kiderült, mégis magához vett két kislányt – ráadásul egy ikerpárt!

Hivatalosan is megerősíthetem, hogy befejeződött a malawi ikrek örökbefogadási procedúrája, és teljesen el vagyok ragadtatva, amiért a családunk tagjaivá váltak. Nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik Malawiban segítettek nekem, hogy ez megvalósulhasson és egyúttal arra kérem a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánszféránkat ebben az átmeneti időszakban. Hálás vagyok továbbá a családomnak, a barátaimnak és a mögöttem álló hatalmas csapatnak a támogatásáért és szeretetéért

– írta az Instagramon az énekesnő az alábbi kép kíséretében.

Az ET úgy tudja, hogy a lányok édesanyja mindössze egy héttel azután vesztette életét, hogy világra hozta a gyerekeket 2012 augusztusában, édesapjuk pedig bár él, nem tart igényt a gyerekekre, akikről hivatalos, írásos formában lemondott kedden.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek