Starity

Leforgatták a Vámpírnaplók utolsó jeleneteit

2017. február 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárult egy korszak a népszerű széria szereplőinek életében, ugyanis végérvényesen befejeződött a forgatás.

hirdetés
Leforgatták a Vámpírnaplók utolsó jeleneteit
Fotó: The CW / Bob Mahoney

Bár mindig tudtuk, hogy ez a pillanat is eljön egyszer, most mégis nehéz szívvel gondolunk arra, hogy hamarosan véget ér a 2009 óta futó Vámpírnaplók című sorozat. Már csak öt epizód maradt hátra az utolsó évadból, melynek legújabb része holnap este kerül képernyőre, az utolsót pedig március 10-én sugározza a csatorna.

A műsor szereplői már hetekkel ezelőtt megkezdték a búcsúzkodást, néhány órával ezelőtt pedig megtudhattuk, hogy az utolsó jelenet rögzítésére készültek, ami azóta dobozba is került, így nem maradt más hátra, mint a felvételek vágása és a kész anyagon végzett utolsó simítások.

Julie Plec executive producer közösségi oldalain mutatta meg, hogy egy Mysic Falls-i pillanatképet mintázó tortával ünnepelték az utolsó forgatási napot, ami a színészek által közzétett felvételek szerint keserédes pillanat volt: egyrészt örülnek, hogy megadhatják a rajongóknak a nekik kijáró finálét, másrészt szomorkodnak is, hogy véget ért ez a nyolc évet felölelő, élményekkel teli időszak.

Fotó: Twitter / Julie Plec

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek