Starity

Saját tinédzserévei miatt akart a Tizenhárom okom volt részese lenni Selena Gomez

2017. február 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy hónapot kell várnunk a Jay Asher regényén nyugvó drámasorozat képernyőre kerüléséig.

hirdetés

Március 31-én sugározza a Netflix a Tizenhárom okom volt című sorozat első epizódját, melynek elkészüléséből Selena Gomez is kivette a részét. Bár a készítők eredetileg neki szánták a főszerepet, a színész-énekesnő inkább producerként támogatta annak létrejöttét, döntésének pedig személyes vonatkozása van.

Úgy hiszem, a saját középiskolai élményeimet látom kiteljesedni a történetben. Azt nem mondhatom, hogy rossz volt, de tény, hogy nehezebbé tette a munkát... Zavaros volt számomra az az időszak. Fogalmam sem volt, kivé válok, és úgy érzem, ez a folyamat még mindig tart

– nyilatkozta egy interjúban Selena, aki gyerekként került a Disney Channelhez és a vállalat szárnyai alatt cseperedett fel.

Ha őszinte akarok lenni, nagyon nehéz időszakon mentem át, amikor megkezdődött a Tizenhárom okom volt forgatása. Kilencven napra eltűntem, és [a rehabon] egy tucat olyan fiatallal találkoztam, akik ugyanazokon a dolgokon mentek keresztül, mint a történet szereplői. A részese akartam lenni ennek

– mondta az énekesnő és hozzátette, hogy nem szereti a közösségi médiát annak felületes és félrevezető volta miatt, ezért is szabadult meg telefonjától három hónapra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek