Starity

Új területen próbálja ki magát Channing Tatum

2017. február 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magic Mike sztárja új iparágban bontogatja a szárnyait, ugyanis Born and Bred néven saját vodkát dob piacra.

hirdetés

A barátommal, Jackkel iszogattunk egyik nap, amikor feltette a költői kérdést: Miért van az, hogy minden vodka külföldi és valami hideg országból származik? Szívesen innék amerikai vodkát!. Nem állt szándékunkban belevágni ebbe a bizniszbe. Csak iszogattunk, ennyi volt. Aztán utánajártunk kicsit a dolognak, szerettünk volna találni egy jó kis amerikai vodkát. Huszonötnél is többet kipróbáltunk, de vagy három ízlett közülük. A Grand Teton lett a kedvencünk. Jobb, különlegesebb íze volt, mint a többinek és ez volt a csúcs. Selymes, hideg volt és az utóíze sem égetett. Ettől más, mint a többi

– elevenítette fel az ötlet eredetét Channing, aki a Born and Bred képében egy 80 fokos, jeges vízből és idahói burgonyából nyert italt dob piacra.

A legtöbb vodkareklámban egy csapat szmokingos, pókerező fickót láthatunk, ami nekem nagyon bejön. Én személy szerint amúgy is gyakrabban hordok szmokingot, mint a velem egykorúak többsége, de nem ez az életem. Megtehetném, de valami másra vágytam, ami a két világ között egyensúlyozik. Sztriptíztáncosból váltam színésszé, engem már semmi nem tud meglepni. Minden reggel úgy ébredek, hogy megcsípem magam, nem álmodok-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

vodka szesz ital
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek