Starity

Reboot készül A varázslatos iskolabusz című sorozatból

2017. február 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha az 1990-es években voltatok gyerekek, akkor minden bizonnyal nem kell bemutatnunk a szériát, melyet rövidesen új, modern köntösbe öltöztetnek.

hirdetés

1994 és 1997 között sugározta a kanadai PBS csatorna a gyerekeknek szóló, ismeretterjesztő animációs műsorát A varázslatos iskolabusz címmel, melyet hazánkban elsőként a Minimax tűzött műsorára és természetesen ahogy a tengerentúlon, itthon is nagy siker volt. Bár a sorozat már hosszú ideje nincs műsoron, a Netflix fejesei úgy döntöttek, érdemes még egy esélyt adni a sorozatnak, így 2014-ben elkezdtek dolgozni annak felújításán, ami várhatóan még idén képernyőre kerül.

A népszerű streaming szolgáltató a közelmúltban jelentette be, hogy nemcsak a külsőségekben áll be változás, hanem a karaktereket is megújult szereplőgárda szólaltatja majd meg. Érdekesség, hogy a főszereplő Miss Mitzit eredetileg megszólaltató színésznő, Lily Tomlin annak idején Emmy-díjat nyert munkásságáért, szerepét pedig testvére, Kate McKinnon veszi át a rebootban.

Fotó: PBS

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek