Starity

Hamarosan megérkezik az Ensiferum új albuma

2017. február 10. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a finn vikingek legutóbbi nagylemeze, néhány hete pedig kiderült, hogy hamarosan új lemezük is a boltokba kerül.

hirdetés

2015-ben jelent meg Finnország egyik legnépszerűbb metálzenekarának legutóbbi albuma, ami a One Man Army elnevezést kapta. A srácok azóta is e lemezt népszerűsítik világszerte, az utóbbi időben pedig kiderült, hogy hölgyváltás történt a csapat háza táján, ugyanis Emmi Silvennoinen billentyűs a tavalyi év folyamán elhagyta a legénységet, helyét pedig a Turisas egykori harmonikavirtuóza, Netta Skog vette át.

Néhány hete már boldogan harangozták be hivatalos Instagram-oldalukon, hogy már lázasan dolgoznak legújabb korongjukon, ami vélhetően még idén meghódítja a világot. Néhány órája ismét e közösségi-oldalon árulták el, hogy az új szerzemények demófelvételei már rögzítésre kerültek és már csak néhány csiszolnivaló van hátra, hogy a dalok a lehető legjobb hangzást nyújtsák, mind a zenekar, mind a rajongók számára egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek