Starity

Nyilvánosságra hozta új lemeze dallistáját a DragonForce

2017. február 10. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a csapat legutóbbi albuma, májusban pedig megérkezik a hetedik lemez.

hirdetés
Nyilvánosságra hozta új lemeze dallistáját a DragonForce

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint hamarosan a boltok polcaira kerül a legendás brit zenekar legújabb albuma, ami a Reaching Into Infinity elnevezést kapta. A Marc Hudson vezette formáció néhány napja tudatta rajongóival, hogy már készülőben van legújabb albumuk, ám azt akkor még nem árulták el, hogy mikor is kerül majd megjelenésre – egészen tegnapig.

A zenekar hivatalos Facebook-oldalán tette közzé azt a posztot, melyből megtudhattuk, hogy az új korong április 12-én jelenik meg, az earMUSIC lemezkiadó viszont néhány órája úgy számolt be, hogy a kiadvány csak május 19-én indul hódító útjára. A minap már az albumborítót is teljes egészében megcsodálhattuk, valamint a csapat most már a dallistát is felfedte egy, a Teamrocknak adott interjúban, melyből számos érdekességet megtudhattunk a kiadványról.

Frederic Leclercq, a zenekar basszerosa a következőket nyilatkozta a hosszas szüneteltetés után frissen visszatért lapnak:

Azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy a gyors játékunkban nagyon jók vagyunk, így ez alkalomból több sokszínűséget szerettünk volna vinni a zenénkbe. Nagyon jó, hogy kihívások elé helyeztük magunkat, ahelyett, hogy a megszokott komfortzónánkban mozognánk, valamint nagyon szerettünk volna kísérletezni Marc Hudson hangjával. Azt hiszem, az emberek meg fognak lepődni, brutális lesz.

Íme a dallista:

  1. Reaching Into Infinity
  2. Ashes Of The Dawn
  3. Judgement Day
  4. Astral Empire
  5. Curse Of Darkness
  6. Silence
  7. Midnight Madness
  8. WAR!
  9. Land Of Shattered Dreams
  10. The Edge Of The World
  11. Our Final Stand
A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek