Starity

Látványos videoklippel jelentkezett Grimes

2017. február 10. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált Grimes saját maga által rendezett videoklipje, melyet Janelle Monáé közreműködésével készített, Venus Fly című dalához forgattak. A szám Grimes negyedik, 2015 végén megjelent Art Angels elnevezésű stúdióalbumán kapott helyet.

hirdetés
Látványos videoklippel jelentkezett Grimes

Bár a premiert megelőző napokban a The FADER honlapja engedett egy kis betekintést a készülő projektbe, az egyre nagyobb hírnévnek örvendő kanadai énekesnő február 9-ére időzítette legújabb videoklipjének bemutatóját, amely Venus Fly című számához készült. Ezúttal nem egyedül, hanem a dalban közreműködött Janella Monáé amerikai énekesnővel állt a kamerák elé egy rendkívül látványos és színes kisfilm elkészítése érdekében. A videó érdekessége, hogy most először 4K minőségben jelentkezett Grimes, ezzel is lehet magyarázni azt a plusz látványt, amellyel a videoklip szolgál a néző számára.

Grimes állítása szerint nagyon várta már a klip megjelenését, érzéseiről Instagram profilján számolt be:

Ez a videó nagyon sokat jelent nekem. Elsősorban azért, mert Janella Monáét debütálása óta követem és nagyon nagy rajongója vagyok. Azzal, hogy együttműködhettem vele egy álmom vált valóra és nagyon sokat tanultam tőle a dalszövegírásról és rendezésről is egyaránt. (…) Teljes szívemet-lelkemet beletettem ebbe a projektbe, gondosan kigondoltam, irányítottam, szerkesztettem, színeztem és osztottam meg a videót, annyira, hogy majdnem tönkre is tettem számítógépemet lol. Remélem nektek is nagyon tetszik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek