Starity

Exférje szerint Mariah Carey jelenlegi kapcsolata csak reklámfogás

2017. február 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mondhatnánk, hogy Nick Cannonnak csak savanyú a szőlő, de producerként jobban belelát exe reality műsorába (ezáltal kapcsolatába is), mint bármelyikünk.

hirdetés

James Packer milliárdos üzletember októberben adta ki Mariah Carey útját, de az énekesnő nem sokáig lógatta az orrát, ugyanis egy hónapon belül összeszűrte a levet háttértáncosával, Bryan Tanakával. Kapcsolatukkal nemcsak a sajtó, hanem a szőke szépség valóságshow-ja, a Mariah's World is foglalkozik, ám Carey exférje, Nick Cannon úgy véli, a románc reklámfogás csupán, hogy még nagyobb nézettséget hozzon a műsornak.

Mariah alig több, mint két hónapja alkot egy párt táncosával

Kész röhej ez a szar. Először is úgy hiszem, az egész műsor megjátszott. Producer vagyok, és mint ilyen, tudom, hogy egy privát beszélgetést nem tudsz így, ilyen világítási viszonyokkal felvenni, hacsak nincs előre eltervezve. Ez az egész nem történik meg. Nem is veszem be ezt a baromságot. Olyan, mintha az egészet előre megírták volna, szappanopera hatását kelti. Engem amúgy nem izgat a dolog, amíg Mariah boldog. Két csodálatos gyermekkel ajándékozott meg engem. Minden nap beszélünk. Szeretem őt, mindig is szeretni fogom

– adott hangot véleményének Cannon.

Exférje tudja, miről beszél – majdnem egy évtizede ismeri az énekesnőt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek