Starity

Döbbenetes a hasonlóság! Ez a lány akár Taylor Swift ikertestvére is lehetne

2017. február 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift egyedi és megismételhetetlen jelenség, mi is jól tudjuk ezt, ám vannak, akik meglepően hasonlítanak rá anélkül, hogy az énekesnő rokonai lennének. Az egyik ilyen hölgy a most felfedezett April Gloria.

hirdetés

Korábban már megmutattuk nektek Olivia Sturgisst és Keitra Jane-t, akiket Taylor Swift hasonmásainak tartanak, ám ők még ketten együtt sem hasonlítanak annyira az énekesnőre, mint April Gloria. A Kansasben élő lány ugyanis egy az egyben úgy néz ki, mint a Style énekesnője, ráadásul ugyanúgy sminkeli magát, a ruhatára is nagyon hasonló Tayloréhoz és ő is imádja a macskákat.

April bár tisztában van azzal, hogy milyen nagy a hasonlóság köztük (elég csak megnézni arcuk, szemük és ajkaik alakját), ugyanolyan átlagos életet él, mint bármelyik korabeli fiatal. Szabadidejében szívesen utazik, szeret koncertre járni, olvasni, emellett hatalmas szerepjáték rajongó hírében áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek