Starity

Klippremier: Lady Gaga – John Wayne

2017. február 10. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga a 2016-os Joanne című albumának John Wayne dalához adott ki egy rendkívül színes és akciódús kisfilmet.

hirdetés

Lady Gaga egy pillanatra sem áll meg: alig egy hete, hogy egy fergeteges 13 perces minikoncertet adott a Super Bowlon, azóta bejelentette világkörüli turnéját, illetve új videoklippel is jelentkezett. Gaga valószínűleg a Super Bowl által jócskán fellendült népszerűségének minden pillanatát szeretné kiélvezni, ugyanis lemezeladásai több mint ezer százalékkal megnőttek a múlt héthez képest, valamint a Google adatai alapján a 2010-ben felálított csúcspontját is megközelítette az internetes keresések terén.

A John Wayne című dalhoz készített videoklip abszolút Gagához illik, rendezője az a Jonas Akerlund, aki a Paparazzi és Telephone című dalokhoz készített kisfilmet 2009-ben, illetve 2010-ben. A kiadó elmondása szerint a John Wayne egyelőre nem hivatalos kislemez, továbbra is a Million Reasons marad az aktuális rádiós kislemez. Ez a videoklip kifejezetten a rajongóknak készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek