Starity

Keity Drennan a terveiről mesélt

2017. február 12. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai szépségkirálynő, Keity Drennan február végén New Yorkba utazik.

hirdetés
Keity Drennan a terveiről mesélt
Fotó: Twitter

A panamai szépségkirálynő a 65. Miss Universen bekerült a legszebb 13 közé. Keity nagyon büszke az elért eredményre, hiszen panamai versenyző már évek óta most került be először a legszebbek közé. A gyönyörű modell a Telemetrónak adott interjút a napokban, melyben a terveiről mesélt. A 26 éves szépség előtt számos lehetőség kínálkozik, február végén New Yorkba utazik, és ott szeretné tovább építeni modell karrierjét.

Mindenképpen folytatni szeretném a modellkedést, és New Yorkban képzelem el a jövőmet. A hónap végén utazom a városba. A legnagyobb álmom, hogy a  Victoria's Secret kifutóján szerepelhessek. 

Keity mesélt arról is, hogy mennyire jó barátok lettek Mariam Habachal, a Miss Universe venezuelai delegáltjával, és nagyon fontos számukra, hogy Panama és Venezuela támogassák egymást.  A lány mesélt továbbá a Miss Panama Szervezetről, melynek 2016-tól Justine Pasek lett az elnöke.

Keity szerint most már nem csupán csak a szépség fogja eldönteni kinek a fejére kerül a jövőben a korona. Egy szépségkirálynőnek okosnak, karizmatikusnak, sportosnak és barátságosnak is kell lennie. Keity reméli, hogy utódja, azaz a 2017-es Miss Panama méltón fogja képviselni az országot, és legalább olyan szép eredményt ér majd el, mint amilyet ő maga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek