Starity

Harry Styles lemeze most már bármelyik nap megjelenhet

2017. február 11. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kiadójának főnöke árult el részleteket Harry Styles nagylemezével kapcsolatban.

hirdetés
Harry Styles lemeze most már bármelyik nap megjelenhet
Fotó: Another Man

A szünet alatt a 1D fiúk nem tétlenkednek, azonban senkinek sem várja úgy a munkáját a média, mint Harry Stylesnak. A fiatal énekes Tom Hardy mellett kapott szerepet a Dunkirkben, azonban szóló munkásságát sem rakta félre: a nagy csend mögött keményen dolgozik a bemutatkozásán.

Rob Stringer, a vezérigazgatója a Columbia Recordsnak, először szólalt meg Styles 80 millió dolláros szerződéséről a Billboard magazin számára:

Közel állunk a végéhez, s rendkívül izgatottak vagyunk. A felvételek már lezajlottak, s tényleg már csak az utolsó simítások vannak hátra. Természetesen azt akarjuk, hogy teljesen tökéletes legyen, mivel hiszünk benne, hogy Harry olyan előadó, aki hosszú éveket fog a pályán eltölteni. Igyekeztünk minden látomását életre kelteni, rendkívül eredeti, kreatív zenész

– zárta sorait.

Ez nem az első hír Styles lemezéről, hiszen nem olyan rég Robbie Williams kotyogta ki, hogy a 22 éves énekes Max Martinnal és Bruno Marsszal stúdiózott heteket Los Angelesben és Londonban egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek