Starity

Melanie Martinez hamarosan új lemezzel jelentkezik

2017. február 13. 14:02   |   Szerző: Akhillesz98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melanie Martinez rajongói számára izgalmas lesz az idei év. Előző albumához tartozó utolsó klipjét forgatja az elmúlt napokban, de már korábban nyilatkozott az idén megjelenő új lemezéről is.

hirdetés
Melanie Martinez hamarosan új lemezzel jelentkezik
Fotó: Facebook

Egyedi, összehasonlíthatatlan stílusával, a fogai között lévő apró réssel, és különleges hangszínével lopta be magát az énekesnő a rajongói szívébe. 

A Cry Baby névre keresztelt albuma is rendhagyó a többi hasonló előadóhoz képest, hiszen Melanie fantáziájának szüleményét, a „Bőgőmasina” történetét meséli el számain és videoklipjein keresztül. A deluxe változathoz tartozó Teddy Bear, Play Date, valamint a Cake című száma nem fog klipet kapni, csupán az eredeti albumán lévő zenékhez készített és készít kisfilmet az énekesnő.

Eddig 12 klipet láthattunk tőle, néhányat Double Feature-ként jelentetett meg, azaz két kisfilmet egybe vasalt. Ilyen montázsa például a Tag, You're It/Milk and CookiesHa sorrendbe állítjuk a klippeket, nyomon követhetjük az elveszett kislány történetét, aki a vége felé már teljesen önállóvá változik.

Eddigi klipek:

  1. Cry Baby
  2. Dollhouse
  3. Sippy Cup
  4. Carousel
  5. Alphabet Boy
  6. Soap/Training Wheels
  7. Pity Party
  8. Tag You're It/Milk and Cookies
  9. Pacify Her
  10. Mrs. Potato Head 

Az eredeti albumon 13 szám foglal helyet, így már csak a Mad Hatter kisfilmje hiányzik, és azzal együtt teljes lesz a bőgőmasina története, amit a lemezéhez csatolva meg is jelentetett, de a YouTube-on is megtekinthető:

Közösségi oldalain nem tette hivatalossá, mikor publikáltatja az utolsó klipet, de a pletykák, valamint a YouTube-kommentek szerint jelenleg is dolgozik rajta, és jövő héten mi is láthatjuk majd.

Időközben új albumáról is megosztott velünk néhány információt egy rövid interjú keretében. Elmondása szerint első albuma a kislány gyerekkoráról, családjáról, bizonytalanságairól szólt, a második szintén köré fog formálódni, ahogy elhagyja a családi házat, kilép a minden napi életbe. Emellett új karakterek is bemutatásra kerülnek majd, tehát elképzelhető, hogy Cry Baby egész felnőtté válását figyelemmel kísérhetjük majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek