Starity

Hatalmas sikernek örvend a Leander Kills új dala

2017. február 13. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köteles Leander és csapata okkal ünnepelhet, hiszen nagy esély van arra, hogy idén ők képviseljék Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon.

hirdetés
Hatalmas sikernek örvend a Leander Kills új dala
Fotó: Facebook / Leander Kills

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Köteles Leander vezette csapat egy teljesen új dallal kívánja magát megmérettetni az idei A Dal selejtezőjén. Mint az hetekkel ezelőtt kiderült, az Élet című dal tökéletes választás volt a srácok részéről, hiszen a zsűri csupa jó dolgokat mondott mind a zenekarról, mind a dalról egyaránt.

A zenekarnak szombaton, a verseny második elődöntőjében is volt szerencséje bizonyítani – nem kis sikerrel, ugyanis nemcsak esélyesek képviselni hazánkat Kijevben, de az Élet című balladájuk dalszövege elnyerte a legjobb dalszövegnek járó díjat is. Az együttes egyébként az est folyamán különleges felállásban lépett színpadra, mivel ezúttal Bodor Máté szólaltatta meg az egyik gitárt, míg utódja, Vermes András a zongora mögött foglalt helyet.

A múlt hónapban egyébként mi is beszámoltunk arról, miszerint Máté tiszteletbeli tagja marad a formációnak, mivel a skót Alestorm stúdióba vonult felvenni legújabb albumát, a No Grave But The Sea-t. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a Wisdom egykori gitárvirtuóza természetesen ha Magyarországon tartózkodik, és az ideje is úgy engedi, akkor továbbra is fel fog lépni a Leander Killsszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek