Starity

GRAMMYs 2017: vörös szőnyeg

2017. február 13. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éjszaka lezajlott az 59. Grammy-díjátadó: íme, hogyan jelentek meg a sztárok idén a vörös szőnyegen.

hirdetés

Tori Kelly

Az énekesnő egy káprázatos, rojtos, smaragdzöld ruhában tette tiszteletét a Grammyn, amihez tökéletesen passzoló sminket és kiegészítőket választott.

Carrie Underwood

Az American Idol egyik legsikeresebb nyertese tudja, hogy a pirossal nem lőhet mellé. Egy mélyen dekoltált darabban mutatta meg tökéletes idomait.

Tinashe

A Slumber Party énekesnője egy spagetti pántos Alexander Wang fekete költeményt választott, amit téglavörös sminkkel dobott fel. Az elegáns ruhában az este egyik legjobban öltözött sztárja lett.

Cee Lo Green

Abban mindenki egyetért, hogy Cee Lo kicsit messzire vitte a Star Wars imádatát, s egy ilyen megjelenés nem a Grammyre való. Azonban célját elérte, hiszen mindenki róla beszélt.

Lea Michele

Lea élete egyik legrosszabb sminkjét produkálta az este folyamán. A merész szemekkel nem is lenne gond, ha a kontúrja nem lenne ennyire természetellenes és ijesztő. Néha a kevesebb több! Roberto Cavalli ruhája azonban fantasztikus volt, mint mindig.

Lady Gaga

A Super Bowl idei sztárja nem bízta a véletlenre: a mélyen dekoltált felső enyhe kifejezés az esetében. Sokak szerint merészen vonzó, míg mások szerint szimplán olcsó volt a megjelenése.

Jay-Z

A rapper bár idén kihagyta a vörös szőnyeges bevonulást, egész este tökéletesen festett Armani öltönyében. Az elején kislányával az ölében láthattuk, majd megjelent gyönyörű felesége, Beyoncé oldalán is.

Ed Sheeran

Az este egyik fellépője szintén hanyagolta a paparazzikat, azonban szívesen fotózkodott mindenkivel. A pólót később öltönyre cserélte, s most egészen biztosan nem festett úgy, mint egy pincér...

Adele

Az este nagy nyertese egy Givenchy Couture költeményt választott, ami rendesen megosztotta az olvasókat. Sminkje és szemtusa azonban továbbra is hibátlan volt.

Jennifer Lopez

Lopez bár könnyen emlékeztethet minket egy habos-babos süteményre, mégis bájos volt az összhatása. A ruha egyébként Ralph & Russo, míg a cipője Louboutin, s az ékszereit több millió forintos értékben a Butani biztosította.

Beyoncé

Kettő Grammy az ikrek mellé: 'yoncé szinte úgy sugárzott a vörös szőnyegen. Gyönyörű vörös, flitteres ruhája pedig egyszerűen hibátlan választás volt.

Solange Knowles

A Grammy-díjjal gazdagodott énekesnő a vörös szőnyegre egy arany estélyit választott, ami leginkább egy futurisztikus megjelenést kölcsönzött neki.

Demi Lovato

A Grammy-díjra jelölt énekesnő könnyen az est egyik legragyogóbb megjelenését birtokolja. Sminkje teljes mértékben Armani, a ruhája kézzel horgolt Julien Macdonald, míg az ékszerek milliós értékben David Yurmantól származnak.

Celine Dion

Élénk zöld Zuhair Murad Coutureben jelent meg a legendás előadó, amihez színben passzoló ékszereket választott. Bár a haját mi másképp tűztük volna el, végeredményben mégis nagyon stílusos lett.

Chrissy Teigen & John Legend

A pár pompásan mutatott egymás mellett a szőnyegen, s most Chrissy arra is ügyelt, hogy az AMA incidens után ne mutasson többet a privát területeiből, mint amennyit szeretne. John mályva színű Versace ingje pedig igazán kiemelte őket a szürkeségből.

Charli XCX

Önmagához képest rendkívül visszafogottan jelent meg teljes Vivienne Westwood alkotásban Charli XCX. A divat, mint tudjuk, változik, de a stílus örök!

Elle King & Dierks Bentley

Az est egyik legbájosabb megjelenését Elle King tudja a háta mögött, aki Teuta Matoshitól választotta ezt a tavaszias, rózsaszín darabot.

Andra Day

A virágok Andránál sem maradhattak el: halvány barack színű ruhában a kevesebb több elvet vallotta.

Maren Morris

Michael Costello tervező nem lőtt mellé ezzel a mély lila csipkés szerzeménnyel a Grammy-díjas énekesnő esetében, aki nem mellesleg a gála egyik fellépője is volt.

Camila Cabello

A most már szólóban nyomuló Cabello egy meglehetősen unalmas, de csinos Miri Couture ruha mellett tette le a voksát. Bár a színnel nem feltétlenül egyezünk, az énekesnő mégis egy Disney-hercegnőre hasonlított leginkább, s rajongói természetesen imádták a szettet.

Rihanna

Stílusos fél óra késéssel érkezett a vörös szőnyegre a díjátadó egyik legnagyobb sztárja, Rihanna. Az Armani Privé személyre szabott költemény pedig biztosította arról, hogy minden szem rászegeződjön.

Katy Perry

Perry először mutatta be Chained to the Rhythm dalát a Grammy-színpadán, a vörös szőnyegre pedig egy szokatlan, de a cégre annál jellemzőbb Tom Ford alkotást választott.

Halsey

Az énekesnő egyáltalán nem vitte túlzásba a megjelenését, s Gagához hasonlóan ő is közszemlére tette testét a fotósok, s a világ számára ebben a királykék két részes darabban.

Paris Jackson

Michael Jackson lánya díjat adhatott át, s ehhez méltóan Balmainben tündökölt, míg ékszereit Kimberly McDonalds készítette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek