Starity

TVD: Így tér vissza Elena! – videó

2017. február 14. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elena Gilbertet alakító Nina Dobrev 2015-ben intett búcsút a Vámpírnaplók stábjának, ám a sorozat fináléjára természetesen ő is visszatér.

hirdetés
TVD: Így tér vissza Elena! – videó
Fotó: The CW

Két éve várunk és drukkolunk azért, hogy ismét felbukkanjon Elena, a nagy pillanat pedig hamarabb elérkezik, mint reméljük. A népszerű fantasy március 10-én végleg véget ér, a még hátralévő négy epizód pedig számtalan érzelmes, izgalmas pillanatban bővelkedik és több közönségkedvenc karakter is visszatér képkockáin.

Bár sokan azt hitték, hogy Nina Dobrev végleg leszámolt a Vámpírnaplókkal exe, a Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder miatt, kiderült, hogy ez korántsincs így. A színésznő ugyanis végtelenül hálás a széria stábjának és nemrég azt is nyilvánosságra hozta, hogy volt barátjával és annak feleségével is jó kapcsolatot ápol, így nem esik nehezére ismét együtt dolgozni vele.

Ugyan Nina karaktere majd csak a legutolsó epizódban tér vissza, a sorozat készítői nemrég közzétettek egy kis ízelítőt abból, mire számítsunk. A felvételen a mágikus kómából felébredő, ismét ember Elena egy emlékekkel teli polc előtt áll és azt kérdezi: Mi történt velem? Miért vagyok itt?. Ez a momentum azért is fontos, hiszen a lány életét legjobb barátnőjééhez, Bonnie-éhoz kötötték és az általa ismert világ igencsak megváltozott azóta, hogy koporsóba fektették...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek