Starity

Halle Berry zátonyra futott házasságai miatt nem hisz a tündérmesékben

2017. február 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő bár igyekszik a nyilvánosságtól távol tartani szeretteit, most mégis őszintén vallott szerelmi életéről.

hirdetés

Meg kellett tanulnom megbirkózni a három tönkrement házasságom gondolatával, ami önmagában sem könnyű feladat, pláne akkor, ha gyerekek is érintettek az ügyben. Mi, nők azért megyünk bele egy-egy házasságba, mert azt hisszük, örökké tart majd és hogy a mellettünk lévő pasi a szőke herceg fehér lovon. Legalábbis ezt tanították gyerekkoromban a tündérmesék... ma már egyáltalán nem hiszek bennük. Ha egy házasság szétesik, úgy érzem, hatalmas hibát vétettem és borzasztó csalódott leszek tőle

– nyilatkozta Halle Berry, aki három férjet fogyasztott el eddig. (David Justice-szal 1992 és 1997 között voltak házasok, Eric Benetnek 2001 és 2005 között volt a felesége, Olivier Martinezzel pedig kicsit több, mint két évig voltak házasok.)

Gyakran érzem bűnösnek és felelősnek magam abban, hogy zátonyra futottak a házasságaim. Nagyon sokat szenvedek miattuk még ma is. Mindannyiunknak nehéz – és olykor kínos is –, akik ilyen szituációba keveredünk. Én a magam részéről rengeteget tanultam önmagamról. Szükségem volt ezekre a kapcsolatokra. Mindannyian azokért a leckékért vagyunk itt, amiket nekünk szánt a sors, hogy megtanuljuk őket.

A színésznő legutóbbi válását decemberben mondta ki a bíróság, jelenleg pedig gyermekeire koncentrál, a nyolcéves Nahlára és a hároméves Maceóra.

Jelenleg az anyaság a főállású és legfontosabb munkám, és tudom, hogy minden, amit csinálok, mondok vagy ajánlok nekik, borzasztóan lényeges. Sokat beszélgetek a gyerekekkel, de ami még szerintem ennél is fontosabb az, hogy mit látnak, mit csinálok. Nagyon odafigyelek arra, hogy hogyan éljem az életemet és mit lássanak ők belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek