Starity

Bella Hadid: „Mindig tisztelni és szeretni fogom The Weekndet”

2017. február 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves szupermodell a Teen Vogue-nak adott interjút exéhez fűződő érzéseivel kapcsolatban.

hirdetés

Bella Hadid egész élete a nyilvánosság előtt zajlik, így nemcsak a sajtó, de rajongói is az elsők között voltak, akik értesültek szakításának híréről. A modell ugyanis másfél évnyi randevúzás után novemberben tett pontot The Weekndhez fűződő kapcsolata végére és akkor láthatóan jól viselte az elválást, hiszen pár héttel később már együtt álltak a Victoria's Secret kifutóján.

Az azóta eltelt hónapokban az énekesre ismét rátalált a boldogság – ezúttal Selena Gomez oldalán –, és a rossz nyelvek máris azt kezdték rebesgetni, hogy az új kapcsolat teljesen tönkreteszi The Weeknd és Bella barátivá szelídült kapcsolatát. Az ügyben most maga a modell nyilatkozott, méghozzá a Teen Vogue-nak.

Ez volt az első szakításom és túlságosan nagy visszhangott kapott. Kívülállóként azt hiheted, hogy nagyon jól kezeltem a dolgot, de ez mindig ott van az ember szívében, ott a legnehezebb túljutni rajta. Még egy darabig nehéz lesz, de ilyen a szerelem: fáj, de túl kell lépni rajta. Mindig tisztelni és szeretni fogom őt [The Weekndet]. Az ember néha szomorú a szakítás miatt vagy nehezen viseli, de végül is sosem akarja felégetni a hidat maga mögött, aminek felépítéséért olyan keményen küzdött

– magyarázta Bella.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek