Starity

Camila Cabello őszintén nyilatkozott a magánéletéről és jövőbeli terveiről

2017. február 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves énekesnő a közelmúltban vált ki a neki világhírnevet hozó Fifth Harmonyból, jelenleg pedig szólókarrierje beindításán dolgozik.

hirdetés

Camila Cabello úgy érzi, végre kiteljesedhet most, hogy szóló előadóként a saját lábára állt. Természetesen nagyra értékeli a Fifth Harmony tagjaként eltöltött időt is, csapattársainak pedig a legjobbakat kívánja. Az énekesnő nemrég a Seeventeen magazinnak adott exkluzív interjút, melyből sokat megtudhattunk róla, az álmairól és terveiről.

1. Új dalain dolgozik

A Fifth Harmonyban egyénileg nem voltam képes maximálisan kiteljesedni. A rajongóim igazán csak a saját magam által írt dalaimon keresztül fognak engem megismerni. A célom az, hogy bátor legyek és megnyissam feléjük a lelkemet.

2. A legjobbakat kívánja egykori csapattársainak

Továbbra is a legjobbakat kívánom a csajoknak, boldog vagyok, hogy Fifth Harmonyként folytatják azt, amit elkezdtünk. Várakozással tölt el, hogy hallhassam az új dalaikat ide értve azokat is, melyeket szólóban készítenek el.

3. Még mindig közel áll Taylor Swifthez

Taylor egy olyan ember, akihez bármikor fordulhatok a pasiügyekkel. Pontosan ez az oka annak, hogy mi ketten barátok lettünk: ugyanúgy gondolkodunk sok mindennel kapcsolatban. Mindketten érzékenyek, érzelmesek vagyunk, ha szerelemről van szó. Szeretjük a szerelmet és szeretünk dalokat írni róla.

4. Minden vágya közös dalt készíteni Ed Sheerannal

Ed valami fantasztikus abban, hogy szavakba öntse a szerelmet és általában véve az érzéseket. Nagyon szeretnék egyszer összeülni vele, hogy lássam, hogyan történik a varázslat. Mindig arról beszél, hogy szívből írja a dalait, és ez olyasvalami, amit én is szeretnék eltanulni tőle.

5. Elege van a közösségi médiából

Már majdnem két éve annak, hogy távol tartom magam a közösségi médiától. Tele van negativitással. Még ha száz szeretettel teli üzenetet is olvasol, akkor is az az egy marad meg benned, ami fájdalmat okozott. A rajongóimtól persze sok támogatást és szeretetet kaptam, amire őszintén nem is számítottam. Egy ponton túl azonban olyan érzelmessé váltam, amikor valaki bátorító dolgokat írt, könnyekben törtem ki.

6. Készen áll a szerelemre

Bár 19 éves vagyok, még nem volt komolyabb kapcsolatom. Amikor megmutatom egy-egy dalomat az embereknek, mindig megkérdezik, hogy kiről írtam, hiszen még sosem láttak együtt egyetlen fiúval sem. Ezek a fantazmagóriák a fejemben léteznek. A viszonzatlan, plátói szerelem visszatérő téma nálam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek