Starity

Hét éve szingli a Barátok közt Natasája

2017. február 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Valentin-napot is egyedül tölti a Barátok közt szőke szépsége, ugyanis nincs senki különleges az életében.

hirdetés
Hét éve szingli a Barátok közt Natasája
Fotó: RTL Klub

Mezei Lédával körülbelül egy éve ismerkedhetett meg a szélesebb közönség, amikor szerepet kapott az RTL Klub napi sorozatában, a Barátok köztben. A színésznő Kővári Natasát, Dr. Mórocz Emília (Sztárek Andrea) lányát alakítja a szériában, aki reménytelenül szerelmes Illés Petibe (Kiss Péter Balázs), ám a vonzalom plátói csupán.

Ami azt illeti, Léda maga is szingli – saját bevallása szerint hét éve nem volt komolyabb kapcsolata, de nem adja fel a reményt, hogy egyszer megtalálja az igazit.

Hét éve egyedül élek. Nem azt mondom, hogy szeretem ezt, de a nagy szerelem, amire vágyom, elkerül. Szoktam randizni, próbálkozom, de egyelőre egyedül vagyok. A kalandokból harmincéves koromra kinőttem, vagy szerelmes vagyok, vagy nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy húzzuk egymás idejét

– nyilatkozta a Borsnak Léda, majd hozzátette:

Nem az a cél, hogy egyedül maradjak, de ezt most félretettem. Nem vagyok magányos, van családom, barátaim. Ha készen állok, akkor úgyis betoppan. Addig is csinosítgatom az otthonom, tervezem , hogy milyen könyveket olvassak, sorozatokat nézzek. Azt lehet egyedül is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek