Starity

Drew Barrymore kis híján meghalt a Santa Clarita Diet forgatásán

2017. február 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 3-án került fel a Netflixre a 41 éves, Golden Globe-díjas színésznő új sorozata.

hirdetés
Drew Barrymore kis híján meghalt a Santa Clarita Diet forgatásán
Fotó: Netflix

Drew Barrymore a minap a főszereplésével készült Santa Clarita Diet című szériát népszerűsítette New Yorkban, amikor elárulta: tavaly nyáron az egyik akciójelenet forgatása során majdnem meghalt.

A színésznő Sheilát alakítja a sorozatban, aki zombivá válik és az ominózus jelenet során az volt a feladata, hogy ugorjon fel egyik kollégája hátára, mintha le akarná vádászni, hogy falatozhasson belőle. Sajnos Drew elvétette a számításait, ugyanis nem sikerült jól megkapaszkodnia a magas, nagy termetű férfiban, így azon túl, hogy leesett a hátáról, beütötte a fejét.

Azt gondoltam, hogy Ennyi volt! Megöltük Drew Barrymore-t

– elevenítette fel az ijesztő baleset emlékét a sorozat kreátora, Victor Fresco, aki az eset után rögtön kórházba szállíttatta kolléganőjét. A kétgyermekes szőkeség két napot töltött a kórházban agysérülés gyanújával, mielőtt kiengedték volna.

Ijesztő volt visszatérni a forgatáshoz. Mindenki nagyon feszült volt. Imádok ezekkel az emberekkel együtt dolgozni, akik bár nem a családtagjaim, mégis összejöttek, hogy a jóllétemmel foglalkozzanak. Nagyon jóleső érzés, amikor az ember meglátja a jóságot másokban

– nyilatkozta a színésznő.

Drew egy emberevő zobit alakít a sorozatban I Fotó: Netflix

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek