Starity

Ezek 2017 legfontosabb sminktrendjei

2017. február 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„A sminktrendek 2017-ben olyan irányba változnak, mintha a La La Land 1992-vel találkozna” – nyilatkozta a sztárok sminkese és a Browgal megalapítója, Tonya Crooks. „Olyan érzés, mintha Hollywood találkozna a visszafogottsággal. Sok textúránk lesz, nagy hangsúlyt kapnak a kedvenc metálos színeink, különösképp a rózsaarany. A textúra szezonális változásai közt megemlíthetjük a ragyogóból mattba való átlépést!” Lássuk a 8 legfontosabb sminktrendet az idei évre!

hirdetés
Ezek 2017 legfontosabb sminktrendjei

1. „Smink nélküli” smink

„Bőr, bőr, bőr!” – hangsúlyozza a népszerű sminkes, Bethany Brill. „A Glossier alapozójának a textúrája pontosan követi a bőr fényes textúráját. Fényes szemfestékek, valamint szájra való kencék is találhatóak a kínálatban, melyektől pont olyan természetes fényt kap az arcunk, mintha egy picit megcsípte volna valaki kifelé jövet a házból.”

2. A kevesebb több

„Az agresszív kontúrozást felváltja a finom napsütötte árnyalat, és a természetes kontúrozás” – mondja Jenny Patinkin. Ezt láthatjuk például Kim Kardashian esetében is.

3. Tiszta termékek

Patinkin szerint a tiszta termékeké a jövő. „Egyre több tiszta terméket dobnak a piacra az ismert márkák, melyek rivalizálnak a hagyományos készítményekkel, mind a csomagolásban, mind a teljesítményükben másak ezek, és persze egyre könnyebben hozzáférhetőek lesznek majd az évek előrehaladtával.”

4. Látványos szemceruza

„Csupán egyetlen látványos vonal a szemre, legyen az csillogó, vagy fényes kék, ha a szemünk tövében egy vékony vonalban viseljük, olyan elegáns!” – mondja Brill. „Egyszerre merész és óvatos.”

5. Rendkívül világos, élénk szemhéjfesték

„Az idei év biztosan nem jelenti a natúr tónusú szemhéjpúderek végét, de számos szépségmárka piacra dob élénk és világos színekkel csábító palettákat, melyek erősen telített pigmentes árnyalatai tökéletes ellentétei a már évek óta hódító föld-tónusú árnyalatoknak” – mondja Patinkin. „Az Anastasia és a ColourPop is kiadott most egy-egy ilyen sminket, és tényleg nagyon élénk színekben tündökölnek.”

6. Fénylő ajkak

„Visszatérést láthatunk idén a fényes ajkak felé, a szájfény újra fénykorát éli majd” – állítja Patinkin. „Persze még a matt ajkak is jelen lesznek, de egyre több márka választja újra a fényes, csillogó termékeket.”

7. Tisztább szemöldökök

A szemöldökök sokkal ápoltabbak lesznek Ashleigh Cicci sminkes szerint. „Talán nincs vége az eddigi bozontos szemöldöktrendeknek sem, azonban az egyértelmű, hogy egyfajta tisztább, élesebb ívű szemöldökök jönnek idén divatba. Ebben segít a biztonságos borotváiról és szemöldökcsipeszeiről ismert Tweezerman Tweezers, melyek még a baba hajat is óvatosan távolítják el.”

8. Fixáló spray-k

Hillary Klein sminkmester szerint a sminkfixáló spray-k nagy szerepet kapnak a 2017-es trendben. „Az egyik személyes kedvencem az Urban Decay márkától, az All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Ez a helyén tartja a sminket még akkor is, ha zsíros a bőröd, azzal is felveszi a harcot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat smink trend makeup
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek