Starity

Kiss Ramóna búcsút int a Barátok köztnek

2017. február 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub sikersorozatának sztárja több, mint másfél évtized után döntött a távozás mellett.

hirdetés
Kiss Ramóna búcsút int a Barátok köztnek
Fotó: RTL Klub

Kiss Ramóna még tinédzser volt, amikor megkapta Szentmihályi Zsófi szerepét a Barátok köztben és az azóta eltelt több, mint 16 évben állandó tagja volt a szereplőgárdának. Karaktere szinte összenőtt vele, „együtt” cseperedtek dacos kamaszból gyönyörű nővé. Rami a Fókusz tegnap esti adásában vallott döntéséről.

Nem, nem vagyok terhes, nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek, hanem pusztán az, hogy 16 év az 16 év. Most úgy érzem, hogy mennem kell...

A Bors úgy tudja, hogy a Barátok köztből való távozásától függetlenül a színésznő továbbra is az RTL Klubnál marad, állítólag műsorvezetőként is kipróbálhaja magát. Mindazonáltal a sorozattól sem kell végleg elszakadnia, hiszen a producerek úgy írják ki a történetből, hogy bármikor visszatérhessen.

Zsófi elmegy a történetből. Olyan módon megy el, ami reményeink szerint érdekli majd a nézőket, sőt reményeink szerint a néző is egyet is ért azokkal a motivációkkal, amelyek őt kiviszik, és nyilván úgy csináltuk meg, hogy a karakter visszaírható legyen szinte bármikor

– nyilatkozta Rozgonyi Ádám, a széria producere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek